Начало Новини Политика Работещите в Община Павликени пенсионери

Работещите в Община Павликени пенсионери

3358
Павликени

Отдавна си мислим, че е време да се възроптае срещу работещите в Общината пенсионери, които финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов най-безсрамно и нагло толерира.

За кой ли път си противоречи, яловият червен кмет, твърдейки, че на Общината и трябват млади хора, защото били по-съвременно мислещи и по-високо образовани?

Същият този безхаберен и безочлив кмет отстранява дългогодишни служители на мига, навършат ли години за пенсия, някои дори и преди това. Същият този безхаберен и безочлив и не по-малко еблив кмет назначава разни фръцли, фукли и кифли за свои куродръжки, заради чието присъствие в Общинска администрация хората наричат иронично Общината „Общинска агенция „Визаж””. Видно е, че повечето от тях имат единствено „модна“ визия, (а някои и не много славно минало и още по-безславно настояще, за бъдеще пък да не говорим), но не и необходимия професионален и умствен потенциал, за да вършат работата, за която са назначени.

В същото време едни тежки камъни са се загнездили в Общинската структура, които и с кариерни взривове не можеш ги разби.

  • Строителният корифей инж. Николчо Николчев, консултант в отдел „Регионално развитие“, например, е вече на 73 години и още си разхожда вратовръзката из общинските коридори.
    .
  • Големият „шоумен” Ганчо Александров, консултант в отдел „Хуманитарни дейности“, е явно незаменим. Той се е настанил комфортно в Общината и хабер няма да си разваля рахатлъка. Пък ако някога все пак решат да се лишат от „очарователното” му сценично присъствие, от сега е решил да се застрахова, като непрекъснато мъкне и пробутва свои роднини по участия и събития, било по сцените, било по местния радио ефир. Байгън, иподяконе, байгън!
    .
  • Има и една незаменима администраторка, Маринка Стоянова, главен специалист „Административно обслужване“, която пък отдавна е пенсионерка, получава си пенсията, но където се отвори дупка, тя е първа тапа. Щом някоя служителка по кметствата излезе в по-продължителен отпуск, хоп – Маринка е там на заплата.

А че има млади хора без работа – кой го е еня. Иначе приказват лъжливите комунисти, че мислят за младост, образованост, потенциал и т.н., а всъщност нямат насита за пари и за власт – ненаяли се, ненапили се, ненакрали се.

Николчо, Ганчо, Маринкедо кога? Краят е близо – вземете си заслужена почивка!

А ти, народе прост, до кога ще избираш боклуци да те управляват и до кога ще търпиш!