Начало Новини Политика Румянка пробутва червенопартийна пропаганда в Общината и града

Румянка пробутва червенопартийна пропаганда в Общината и града

1766
Павликени

Г-жа Румянка Гавраилова, Секретар на Община Павликени, част от яловата администрация на финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов, отново оплете конците и се издъни. Не се научи да си мери действията. Така е, защото се чувства над законите, вирнала е от злоба носа си, и в опитите си да угоди и да се подложи на „кмето“, вече не се усеща какво прави.

Румянка е изпратила по служебната общинска поща до всички кметства съобщение, което трябва да се прочете по радио възела (и то няколко пъти) за организирана приемна на червената депутатка Весела Лечева.

Само че има проблем – това е партийно съобщение, защото в него се казва, че срещата се инициира от Общинския съвет на БСП. Не от общинските съветници или от групата на БСП в Общински съвет, а от общинската структура на БСП. С други думи, това е червено политическо партийно съобщение, от което следват най-малкото два въпроса:

  1. Какво търси в служебните пощи на кметствата депешата на Румянка?
  2. Кой ще плати излъчването на това съобщение, при положение че в наредба №5 на Общинския съвет пише, че всички физически и юридически лица трябва да си заплащат тази услуга?

Писмото на Гавраилова завършва с наставлението съобщението да се чете от 30.05.2018 г. до 04.06.2018 г.

Според нас в наредбата, която може да прочетете тук, има правописна/техническа грешка. Не може юридическите лица да заплащат по-малко пари от физическите за всяка следваща минута. Но кой да го види. Така е качено и в сайта на Общината.

А сега няколко думи за Весела Лечева.

Отвратително, гнусно, непонятно ни е, как една жена, майка, българка, която прослави страната ни както следва:

  • Олимпийски игри в Сеул, 1988 г. – сребърен медал;
  • Олимпийски игри в Барселона, 1992 г. – сребърен медал;
  • петкратен световен шампион;
  • осемкратен европейски шампион;
  • четирикратен носител на Световната купа;
  • номинирана за стрелец на ХХ век,

избра да се асоциира с БСП, партията, наследила криминалната БКП; партията на финасово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов и неговия зам.-кмет Иванов – алкохолик, лъжец, престъпник, потенциален убиец на пътя.

Весела или е необразована и незапозната с недавната българска история; или има трайно увреждане на мозъка от многобройните откати, на нейното оръжие за спортна стрелба; или изплаща, това, което дължи на Партията, която безсъмнено подпомогна нейното спортно развитие и успехи.

Друг сценарий няма.

Жалко за нея. Срам и позор.