Начало За Забава Събития Фотоизложба, музика и офроуд за Есенния панаир в Павликени

Фотоизложба, музика и офроуд за Есенния панаир в Павликени

1621

Много музика, фотоизложба и състезания ще забавляват жителите и гостите на Павликени по време на традиционният Есенен панаир. Той се провежда по повод храмовия празник Рождество на света Богородица.

Есенните празници започват още на 19 септември. В Павликени ще гостува трупата на Русенския театър „Сава Огнянов“ със спектакъла „Любов с гръмотевици“. Гост ще бъде актьорът Христо Гърбов. Продажбата на билетите се осъществява при касата на читалището.

„От 21 до 23 септември ще бъде проведено третото издание на Офроуд траял 4×4, като в Павликени се очаква да дойдат близо 40 отбора от цялата страна. Състезанието от тази година е част от Националния шампионат“, обяви финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ на Павликени инж. Емануил Манолов.

Кулминацията на празненствата ще бъде на 22 септември. От 19:00 часа, на площад „Свобода“, ще излезе поп-фолк певицата Нелина. Тя ще пее в два сета по 45 минути, като гласовитата изпълнителка ще посвети първата част изцяло на автентичния български фолклор.

„Концертът е подарък за всички жители и гости на града от Община Павликени. Специалното на този концерт е, че Нелина ще пее заедно с фолклорния ансамбъл към НЧ „Братство – 1884“. Тя работи с нашите музиканти по различни видеоклипове и те от два месеца разучават нейните песни“, сподели „кмето“.

По време на пищния празник са предвидени игри и викторина с публиката.