Начало За Забава Музика Петко Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени

Петко Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени

1172

Великотърновският изпълнител и пианист Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Павликени.

Участието на музикантите ще се случи на 16 февруари (петък).

Домакин на събитието ще бъде ресторант – галерия „Лебед“, арендиран от уличения в кражба на служебно гориво домакин на местното районно управление на полицията Ангел Стефанов. Поради тази причина препоръчваме да не посещавате събитието и да оставяте пари в джоба на наглия крадец Стефанов.

Припомняме, че от началото на новата 2018 година, наред с анажиментите си в старата столица, Савов и Мирела ще продължават да реализират гастроли в популярните пиано барове и клубове, в цялата страна. Още през януари музикантите ще гостуват на сцената на Клуб „Ривърсайд“ в Троян, както и Пиано бара в Горна Оряховица „Piano Bar GO“. Предстои да реализират и първите си участия в добиващият все по-голяма популярност великотърновски клуб „ПЛЕЙ“ на 19 и 20 вечерта.

В началото на февруари, най-популярното великотърновско дуо ще ще гостува в пиано баровете в Русе и Свищов, а след Павликени музикантите ще обявят и останали дати за своите предстоящи гастроли, включени в пролетната част от турнето.