Начало Новини Владимир Василев, кандидат за общински съветник и кмет на село Лесичери

Владимир Василев, кандидат за общински съветник и кмет на село Лесичери

1198
Владимир Василев
Владимир Василев

Владимир Василев е кандидат за общински съветник в силната листа с номер 43 на ПП ГЕРБ, ПД „Социалдемократи” и СДС в Павликени и е кандидат за кмет на село Лесичери. Целта му е да се сложи край на статуквото в селото, в което от години не се отбелязва никакво развитие заради еднотипния модел на управление и в което липсва каквато и да е инициативност от страна на сегашния кмет.

В Общинския съвет в Павликени Василев ще заложи на своя сериозен професионален опит. Той има две висши образования – машинно инженерство и педагогика. Работил е като проектант в „Овергаз”, бил е технически ръководител в строителна компания, работи като инженер във ВиК.

За да бъде работещ и да е от полза за хората, Общинският съвет трябва да обединява експерти във всички области, категоричен е Владимир Василев. 45-годишният специалист е убеден, че с квалификациите и професионалния си стаж, ще работи за подобряване на инвестиционния климат в община Павликени.

„Успешното икономическо развитие на един регион не може да се определя само от търговията и туризма, ако няма производствени бази, които да отварят нови работни места“, убеден е той.

В предизборната кампания залага на позитивните послания и оптимизъм. „С даване на празни обещания нищо няма да се постигне“, посочва Василев, който има конкретни мерки за своята работа в новия общински съвет. Той подкрепя напълно програмата за управление на общината на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Ваня Антонова и вярва, че тя ще успее да я реализира, защото е доказала, че може и знае как да осъществи целите си.

Владимир Василев е семеен, с едно дете. В свободното си време се посвещава на семейството си. Риболовът и моторните спортове са сред неговите увлечения, но голямата му страст са часовниците от една определена марка. Освен, че ги колекционира, чете и много за историята около тяхното създаване.

Преференциалният му номер в бюлетината е 115.