Начало Новини Криминална хроника Двама почерпени водачи предизвикаха пътни инциденти в Павликени

Двама почерпени водачи предизвикаха пътни инциденти в Павликени

978

Двама водачи, употребили алкохол и предизвикали пътни инциденти са установени в Павликени. В събота в полицията е получен сигнал за произшествие в града. Изпратеният на мястото екип е установил, че товарен автомобил, управляван от 29-годишния Б. Б. от Павликени, се е ударил в задната част на паркиран камион.

В резултат на това и по двата автомобила са нанесени материални щети. При обработване на произшествието е установево, че Б. Б. е седнал зад волана с 2.25 промила. По случая е започнато бързо производство.

Същата сутрин в полицията в Павликени е получен втори сигнал за пътен инцидент. В хода на извършената проверка е установено, че на изхода на Павликени в посока с. Недан, лек автомобил, управляван от 37-годишната Н. С. от същия град, при  движение с несъобразена скорост се е блъснал в бетонна плоча на мост.

В резултат на това е пострадала водачката, която е с разкъсна рана на носа, без опасност за живота. При проверка на Н. С. за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.70 промила. Тя е отказала кръвна проба. По случая е започнато бързо производство.