Начало Новини Криминална хроника Представиха новия шеф на полицията в Павликени

Представиха новия шеф на полицията в Павликени

2496

Директорът на ОД МВР Велико Търново ст. комисар Димитър Машов представи новия началник на РУ Павликени гл. инспектор Иво Генчев. На среща с кмета на община Павликени и кметове от населените места бе изтъкнат фактът, че на фона на устойчивия брой на регистриран заявителски материал, в ръководеното от гл. инспектор Генчев районно управление процентът на разкриваемост от началото на годината е увеличен с над 10%, сравнено с аналогичен предходен период. Водеща причина за този ръст е регулярното провеждане на специализирани операции, в рамките на които са установявани неправоспособни водачи и шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол.

Логичен резултат е увеличеният брой на образуваните бързи и незабавни производства, който се доближава до показателите на районни управления от категорията на Горна Оряховица.

Кметовете изразиха удовлетворение от ефективната съвместна дейност с правоохранителните органи както на местно, така и на областно ниво. Гл. инспектор Генчев заяви готовност да запази ръста и ефективността в дейността на полицейските структури.