Начало Новини Благотворителност Благотворителна кампания в помощ на сем. Цветанови

Благотворителна кампания в помощ на сем. Цветанови

1558

Община Павликени и БЧК – Павликени инициират благотворителна кампания за подпомагане на семейство Цветанови, което остана без дом, средства, храна и покъщнина след опустошителен пожар, който напълно е унищожил дома им.

В нощта на 16 срещу 17 януари тази година Сашка, Станчо и петте им деца останаха без дом, покъщнина и дрехи след голям пожар, който е изпепелил къщата им. Огнената стихия е унищожила всичко, което е имало семейството, но за щастие пострадали няма.

Сашка и Станчо са приемни родители на 2 малки деца на 10 месеца. Имат дете на 3-годишна възраст, момиче на 16 години и момче на 18 години.

Молим тези от Вас, които имат възможност да подпомогнат бедстващото семейство с:

-постелъчен инвентар – нов или в добро състояние – олекотени завивки, одяла, чаршафи, калъфки за възглавници;

-памперси;

-хранителни продукти в срок на годност и с доказан произход.

За дарителския жест, който може да предоставите, молим да се обръщате към Домашния социален патронаж, ул. „Съединение” №2, гр. Павликени, тел. 0610-5-28-59, всеки делничен ден от 9:00 до 16:00 часа.

В Информационния център на Община Павликени е позиционирана кутия за дарения на средства, с които да се окаже подкрепа на пострадалата фамилия.

Нека бъдем човечни и в трудни моменти да се подкрепяме!

Нека дадем шанс за ново начало на останалите без дом Сашка и Станчо и петте им деца!

За допълнителна информация за нуждите на семейство Цветанови може да се обръщате към г-жа Даниела Димитрова – администратор на проект „Приемна грижа”.

Телефон за контакт: 0610-5-13-26.