Начало Спорт Футбол „Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

„Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

1419

Отборът на „Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени. Във финала те победиха „Маркрафт“ с 4:1. Трети се класираха миналогодишните победители от „Червен динамит“. След дузпи, те победиха „Медиана“ с 3:2.

250 лв., купа и медали получи отборът победител. Вторият тим в класирането получи 150 лв. и купа, а наградата за третия отбор беше 100 лв. и купа.

Шест индивидуални награди бяха раздадени на отличени състезатели от турнира. За най-млад играч беше определен Емилиян Киров от отбора на Професионалната гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“. От същото училище е и най-възрастният играч – Иван Ковачев. Голмайстор на турнира стана Мартин Кръстев от „Червен динамит“, а най-красив гол вкара Владимир Янков от „Маркрафт“. Най-коректен играч е Александър Латев от „Медиана“. Награда беше дадена и  за девойка участник – Стефани Асенова от СУ „Бачо Киро“. Всеки от тях получи по 30 лв., статуетка и грамота. Наградите са осигурени от фирмите: магазини „Браво“, „Екзотика“ ЕООД, „Кеш кредит“ и магазини „Абсолют“.

Общо 14 отбора участваха в зимния турнир по футбол, организиран от Община Павликени.